FOOX | Willie Robben BV

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Zoetwaren & Koek

FOOX | Willie Robben BV is dé horecagroothandel voor horeca en bedrijvenmarkt.

FOOX | Willie Robben BV levert de lekkerste snoep van Nederland! Stuk voor stuk bekende merken, waar iedereen van geniet. Wist u ook dat het bedrijf achter Kinder Bueno Ferrero is? 'Kinder' Chocolade is een klein reepje van Ferrero. De kleinste reep op de markt en ook het bekendste 'Kinder' product.

Natuurlijk, of het nu gaat om een Mars, een Twix of een Snicker, allemaal bij FOOX | Willie Robben te verkrijgen. Maar ook Kauwgom, keelpastilles, pepermunt, teveel om op te noemen.

De makers van Autodrop zijn dag en nacht bezig met experimenteren naar nieuwe smaken en verpakkingen om de consument te blijven verrassen. Het Autodrop assortiment bestaat uit een snoeplijn in de vorm van autootjes en een droplijn in de vorm van verkeersgerelateerde typetjes

Ten behoeve van de horeca brengt Hoppe een gevarieerd assortiment per stuk verpakte koekjes en chocolaatjes. Het ruime assortiment onderscheidt zich door een aansprekend verpakkingsontwerp. Hoppe Bonte Mix is een variatie van populaire internationale koekjes.

DropFruit Duo's is hét populairste snoepje van Nederland. De enige echte combinatie van drop- en fruitsmaak in één. Een PRETtige tractatie voor jezelf.
Fruitella
Kinder Bueno
M&M's
Mentos
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Campina
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Lamb Weston
Numatic
Verstegen
Red Bull
Diversi Foods
Satino
Kwekkeboom
Buitenhuis
Spa Water
Vrumona
Unilever
United Softdrinks
Calvé
UCC Coffee Benelux