FOOX | Willie Robben BV

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Nieuws

Speciaalzaak Twan Senden te Amstenrade is misschien wel één van de kleinste tabakspeciaalzaken van Nederland.
Al ruim 32 jaar gaat Twan Senden dagelijks met veel plezier en vol passie naar zijn zaak in Amstenrade.

Lees meer

FOOX Groothandel Hoogeveen is de nieuwe hoofdsponsor van GRC Groningen. Afgelopen zondag zette Ronald Hager, namens FOOX Groothandel Hoogeveen, en Albert Pool, namens GRC Groningen, hun handtekening onder het contract van vier jaar.

Lees meer

Afgelopen maandag was het feest in het Philipsstadion. Klanten en geinteresseerden van FOOX waren uitgenodigd voor het FOOXBALL. In een sfeervolle ambiance was er voor klanten van FOOX en geïnteresseerden de mogelijkheid om te genieten en kennis te maken met FOOX, haar producten en leveranciers.

Lees meer

Sinds kort is Jan Hendrik Jager de nieuwe pachter van de kantine van sporthal de Middelzee in Bolsward. In het afgelopen half jaar deed Jan Hendrik bij zijn vorige werk, als manager van MFC 't Harspit in Oppenhuizen, al zaken met FOOX Bergsma Franeker. Het was voor Jan Hendrik dan ook een logische stap om voor zijn eigen bedrijf zijn vertegenwoordiger van FOOX hiervan op de hoogte te stellen en uit te nodigen.

Lees meer

De FOOX Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge en de Roo Stadion voor het goede doel! Dit jaar vindt de derde editie plaats van het evenement. Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de kleedkamer en gang richting het veld. En finish op de middenstip!

Lees meer

Waar voetbal mensen samen brengt, verbindt FOOXBALL je aan onze leveranciers.

Op maandag 29 oktober 2018 staan er wederom meer dan 40 standhouders voor je klaar om al je zintuigen te prikkelen.
Proef, ruik, geniet, profiteer én beleef meer tijdens deze fantastische dag!

Lees meer

'Onze Giftshop is gelegen bij een tankstation midden in Harbrinkhoek.
Het assortiment bestaat uit rookwaren, zoetwaren, frisdrank, verse koffie, snacks en ijs en een uitgebreid aanbod in cadeauartikelen.

Lees meer

Tabakspeciaalzaak Ben Everse is sinds jaar en dag een begrip in Sas van Gent. De zaak springt direct in het oog dankzij de kenmerkende rode luifel. Het is een gezellige winkel met een uitgebreid assortiment aan sigaren en rookwaren. Ben Everse is specialist in longfillers uit het hele Carabische gebied.

Lees meer

De smaakvolle N?kd repen zijn 100% natuurlijk, enkel gemaakt van fruit en noten samengeperst tot handige reep. Dus geen toegevoegde suikers of andere rommel! Dit maakt de repen enorm lekker en voedzaam! Nature is delicious!

Lees meer

Zoals de uitvaartverzorgers van Zuylen kijken naar de wensen van de nabestaanden, kijkt Felix van Dijck samen met Henriette van der Steen, hoofd horeca en Yvette Langbroek, manager crematorium bij Zuylen, naar de wensen en ontwikkelingen in de uitvaartbranche. We zoeken samen naar passende oplossingen, als het gaat om producten uit het assortiment van FOOX.

Lees meer

Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Campina
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Lamb Weston
Numatic
Verstegen
Red Bull
Diversi Foods
Satino
Kwekkeboom
Buitenhuis
Spa Water
Vrumona
Unilever
United Softdrinks
Calvé
UCC Coffee Benelux