FOOX | Willie Robben BV

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Hygiène

FOOX | Willie Robben BV is dé leverancier van schoonmaakartikelen & schoonmaakmiddelen aan horeca en bedrijvenmarkt.

FOOX | Willie Robben BV voorziet met het meest complete assortiment schoonmaakproducten, schoonmaakmachines, hygiënesystemen en disposable artikelen haar klanten in Midden- en Zuid-Nederland. Door de hoge servicegraad, de betrouwbaarheid én het persoonlijke contact is FOOX | Willie Robben BV voor u een sterke en betrouwbare partner.

FOOX | Willie Robben BV levert een totaalpakket hygièneproducten aan horeca en bedrijven. Niet alleen baretten, koksmutsen, handschoenen en schorten maar ook dispensers en toiletpapier voor uw toiletblok. Ook schoonmaakmiddelen voor uw vloer of fornuis horen thuis in ons assortiment. Daarnaast leveren wij ook disposables en verbruiksproducten aan bedrijven en instellingen. Ons basisassortiment is uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 24 uur aanleveren. De overige artikelen kunnen wij over het algemeen binnen 3 dagen leveren. Naast ons eigen assortiment kunnen wij producten aanpassen aan de wensen van de klant.

De landelijke dekking en flexibiliteit van FOOX | Willie Robben BV maakt het daarnaast mogelijk klanten optimaal te bedienen. Wilt u een afspraak maken om zélf de service van FOOX | Willie Robben BV te ontdekken? Neem snel contact op met onze klantenservice of stuur ons vrijblijvend een email.
Servetten & Tafelpapier
Papier & Dispensers
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Campina
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Lamb Weston
Numatic
Verstegen
Red Bull
Diversi Foods
Satino
Kwekkeboom
Buitenhuis
Spa Water
Vrumona
Unilever
United Softdrinks
Calvé
UCC Coffee Benelux