FOOX | Willie Robben BV

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Home

Klassiek Snacks
Fruit
FOOX | Willie Robben BV
Een volle kroeg, een juichende sportkantine, een goed gesprek aan de toog. Horeca staat voor gezelligheid, vriendschap en vrolijkheid. FOOX | Willie Robben BV begrijpt dat. Met onze jarenlange ervaring als horecagroothandel helpen we u niet alleen aan onze met zorg uitgekozen producten, maar adviseren we ook in gastvrijheid. Want succesvolle horeca, dat doe je samen.

FOOX | Willie Robben BV, samen in horeca, is met meer dan 60 jaar ervaring een betrouwbare leverancier van een volledig assortiment food & non food producten voor cafe’s, cafetaria´s, sport- en bedrijfskantines, lunchrooms, hotel-restaurants en andere grootverbruikers.

FOOX | Willie Robben BV levert Grolsch, Barvaria en Heineken bieren, in alle verpakkingen in de regio ´s-Hertogenbosch. Daarnaast is het assortiment bieren aangevuld met bieren uit zowel binnen- als buitenland. Interesse? Neem snel contact op met onze klantenservice voor een afspraak met een verkoopadviseur.
Contact
FOOX | Willie Robben BV
Samen in Horeca
De Beverspijken 11
5221EE 's-Hertogenbosch

T: 073 - 62 17 776
E: info@willierobben.nl

BTW NL856495177B01
KVK 66325080
FOOX Actiefolders
FOOX Actiefolders

Lees meer

Jack Daniels
Bake Off
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Campina
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Lamb Weston
Numatic
Verstegen
Red Bull
Diversi Foods
Satino
Kwekkeboom
Buitenhuis
Spa Water
Vrumona
Unilever
United Softdrinks
Calvé
UCC Coffee Benelux