FOOX | Willie Robben BV

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Disposables

Disposables zijn belangrijk in uw onderneming. Géén bekers op voorraad betekent géén koffie drinken! Naast een breed assortiment automaten- en koffiebekers levert FOOX | Willie Robben BV Coffee-2-Go disposables aan pompshops en horeca.

FOOX | Willie Robben BV  biedt u een breed en diep assortiment, zowel standaard als premium kwaliteiten, scherpe prijzen, snelle levertijden, koopgemak en echte service. Kartonnen drinkbekers, plastic automatenbekers, plastic vorken en messen, papieren tassen en zakken, plastic soepkommen en mokken, patatbakjes en frietvorkjes; kortom, hét assortiment voor de horeca!

Bij FOOX | Willie Robben BV  is het mogelijk om uw disposables te voorzien van het logo van uw bedrijf. Met uw logo een professionele uitstraling!. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor de horeca heeft FOOX | Willie Robben BV  een groot assortiment servetten, placemats en papieren tafelkleden. Deze producten zijn natuurlijk ook geschikt voor gebruik bij lunch of diner in de kantine van uw bedrijf.

Interesse in ons assortiment disposables? Neem snel contact op met onze klantenservice!     
Coffee 2 Go
Servetten & Tafelpapier
Plastic Bestek
Papier & Dispensers
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Campina
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Lamb Weston
Numatic
Verstegen
Red Bull
Diversi Foods
Satino
Kwekkeboom
Buitenhuis
Spa Water
Vrumona
Unilever
United Softdrinks
Calvé
UCC Coffee Benelux