Mogen wij cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren?

FOOX | Willie Robben BV

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Diepvries

FOOX | Willie Robben BV levert frites en aardappelproducten van McCain en LambWeston, In moderne fabrieken worden de beste aardappelen verwerkt tot de smakelijkste frites en aardappelproducten. Informeer bij onze horecabuitendienst naar de diepgevroren aardappelproducten en appetizers.

Ook alle denkbare snacks van de grote fabrikanten zijn bij FOOX | Willie Robben verkrijgbaar. De snacks zijn stuk voor stuk van prima kwaliteit en worden gemaakt van de beste ingrediënten. Uiteraard zijn wij ook bijzonder trots op ons eigen merk snacks Klassiek die zich qua kwaliteit met gemak kunnen meten met de grote A-fabricaten maar dan voor een vriendelijke prijs.

Maar ook bijvoorbeeld appeltaart, Ola-ijs, brood en soep liggen in FOOX \ Willie Robben’s eigen vrieshuis in ’s-Hertogenbosch. Van bitterbal tot Magnum en van tomatensoep tot pistolet u vind het in onze magazijnen waar de temperatuur op een constante temperatuur van ver beneden 0 graden wordt gehouden.
Handijsjes
Kwekkeboom Snacks
Bake Off
Buitenhuis Snacks
Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Campina
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
MTS Euro Products
Lamb Weston
Numatic
Verstegen
Red Bull
Satino
Kwekkeboom
Buitenhuis
Spa Water
Vrumona
Unilever
United Softdrinks
Calvé
Diversi Foods