FOOX | Willie Robben BV

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Diepvries

Om uzelf als ondernemer te onderscheiden in kwaliteit en vakmanschap is het vaak hard werken, zeker met een steeds kritischer wordende consument.

Willie Robben heeft in 2010 met een aantal ondernemers en A-merk fabrikanten een compleet assortiment samengesteld voor onder andere iedere cafetaria, sport- & bedrijfskantine, petrolshop, buurthuis. Kortom, voor ieder buitenshuis consumptiemoment een professionele oplossing!

Op basis van originele recepten probeert Klassiek de kwaliteit van vroeger te combineren met de wensen van nu. De gehele productlijn bevat naast het complete assortiment voor iedere buitenshuis consumptie ook een aantal mooie streekgebonden producten.

De kwaliteit van het Klassiek - assortiment wordt dagelijks getest door duizenden consumenten, waardoor deze altijd gewaarborgd blijft. Over de prijs van de producten kunt u gerust zijn, wekelijks weten vele ondernemers dat ze met Klassiek nooit teveel betalen.
Een garantie voor u als ondernemer: De Klassiek producten worden niet verkocht in retail en zijn daarmee dus exclusief voor u als onze gewaardeerde afnemer.

Het Klassiek assortiment is verkrijgbaar bij Willie Robben én alle FOOX vestigingen!
Handijsjes
Klassiek Snacks
Bake Off
Buitenhuis Snacks
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Campina
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Lamb Weston
Numatic
Verstegen
Red Bull
Diversi Foods
Satino
Kwekkeboom
Buitenhuis
Spa Water
Vrumona
Unilever
United Softdrinks
Calvé
UCC Coffee Benelux