Mogen wij cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren?

FOOX | Willie Robben BV

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX | Willie Robben

Voor onze vestiging in 's- Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Meewerkend Voorman FOOX | Willie Robben

Je  stuurt logistiek medewerkers en bezorgers aan; je bent verantwoordelijk voor de personeels- en transportplanning; je coördineert het gehele logistieke proces; je bent een vraagbaak voor je (directe) collega’s; je bent de spil tussen voorraadbeheer en magazijn; buiten bovenstaande werkzaamheden is meewerken in het logistieke proces een belangrijke taak.

Lees meer

FOOX | Hoogeveen

Voor onze vestiging in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde collega die open staat voor een uitdaging:

Logistiek Medewerker

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van logistieke handelingen; laden en lossen; controleren van leveringen; laden en lossen van bussen en vrachtwagens; signaleren van verkeerde of ontbrekende goederen; het picken, packen en sorteren van orders; laden, lossen en controleren en inruimen van goederen.

Lees meer

FOOX | Bergsma Franeker BV

Voor onze vestiging in Franeker (afdeling Vemaro) zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Teamleider FOOX | Bergsma Franeker (Vemaro)

Als Teamleider Logistiek geef je leiding aan ongeveer 38 medewerkers (ongeveer 22 fte). Je draagt, samen met je medewerkers, zorg voor het gehele logistieke proces: van goederenontvangst tot en met het laden van de vrachtwagens. Je bent meewerkend. Je draagt zorg voor een efficiënte planning van je medewerkers.

Lees meer

FOOX | Bergsma Franeker BV

Voor onze vestiging in Franeker zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Medewerker (Online) Verkoop Binnendienst (pt)

Je bent het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten; Je handelt inkomende orders af zodat een tijdige en juiste levering aan onze klanten gerealiseerd wordt; Je beantwoordt vragen van onze klanten en adviseert ze zodat iedereen de juiste producten krijgt; Je bent bezig met Cross Selling en Up Selling.

Lees meer

FOOX | Zuid Nederland BV

Voor onze vestiging in Beek (L) zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Administratief Medewerker (ft/pt)

Een uitdagende functie in ons bedrijf waar we met passie en plezier de organisatie vooruit helpen. Onze informele organisatie met een platte structuur is continue in ontwikkeling. Vanzelfsprekend bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Lees meer

FOOX | Hoofdkantoor

Voor het hoofdkantoor in Veenendaal zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Junior Content Medewerker (max 16 uur per week)

Je wordt begeleid door, en werkt samen met, ervaren medewerkers; je wordt betrokken bij allerlei werkzaamheden, maar bent voornamelijk bezig met je eigen project: In samenwerking met collega's ga jij digitale content aan onze producten toevoegen om de vindbaarheid van onze producten op het internet te vergroten; je voegt de omschrijvingen toe aan de producten in onze webwinkel.

Lees meer

FOOX | Zuid-Nederland BV

Voor de afdeling Logistiek op onze vestiging in Venlo zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega:

Oproepkracht Logistiek

De werkzaamheden bestaan picken, packen en sorteren van orders; laden, lossen en controleren en inruimen van goederen. Opruimen en schoonhouden van de werkplek en andere voorkomende werkzaamheden.

Lees meer

FOOX | Zuid Nederland BV

Voor onze vestiging Zuid-Nederland in Venlo zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega's die open staan voor een uitdaging:

Vakantiekracht Logistiek

De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, inpakken en sorteren van orders. Opruimen en schoonhouden van de werkplek en andere voorkomende werkzaamheden. Ervaring met orderpicken en / of andere logistieke werkzaamheden is een pre.

Lees meer

FOOX | West BV

Voor de afdeling Verkoop Binnendienst op onze vestiging in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige stagiair:

Stage Verkoop Binnendienst (BOL / BBL)

Je wordt begeleid door, en werkt samen met, ervaren medewerkers; wordt betrokken bij allerlei werkzaamheden, maar er bestaan ook eigen projecten waarmee je je kan bezig houden. Verder werk je mee op de afdeling Verkoop Binnendienst. Je bent daarnaast bezig met een stukje Cross Selling en Up Selling.

Lees meer

FOOX | Hoogeveen

Zoek je vakantiewerk? Of werk je liever als oproepkracht? Voor onze vestiging in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega:

Oproepkracht / Vakantiekracht

De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, inpakken en sorteren van orders. Het picken, packen en sorteren van orders. Uitvoeren van de distributiehandelingen, laden, vervoeren en afleveren van goederen. Laden en lossen van bussen en vrachtwagens.

Lees meer

FOOX | West BV

Zoek je vakantiewerk? Of werk je liever als oproepkracht? Voor onze vestiging in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega:

Oproepkracht / Vakantiekracht Logistiek

De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, inpakken en sorteren van orders. Opruimen en schoonhouden van de werkplek en andere voorkomende werkzaamheden. Ervaring met orderpicken en / of andere logistieke werkzaamheden is een pré.

Lees meer

FOOX

Voor verschillende afdelingen op onze FOOX vestigingen zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige stagiair(e)s die open staan voor een uitdaging:

Stagiair(e) (ft/pt)

Zoek je een leuke en leerzame meewerkstage of ben je op zoek naar een stageplek om af te studeren? Dan is FOOX Groothandelsorganisatie hét bedrijf waar jij naar op zoek bent.

Lees meer

FOOX | Bergsma Franeker BV

Voor onze vestiging in Franeker zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Oproep / Vakantiekracht Logistiek

De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, inpakken en sorteren van orders. Opruimen en schoonhouden van de werkplek en andere voorkomende werkzaamheden. Ervaring met orderpicken en / of andere logistieke werkzaamheden is een pre.

Lees meer

Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Campina
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
MTS Euro Products
Lamb Weston
Numatic
Verstegen
Red Bull
Diversi Foods
Satino
Kwekkeboom
Buitenhuis
Spa Water
Vrumona
Unilever
United Softdrinks
Calvé