FOOX | Willie Robben BV

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

AGF - Aardappelen, Groente, Fruit

FOOX | Willie Robben BV versspecialist voor de horeca, in aardappelen, groenten, fruit, paddenstoelen en kruiden. Het draait bij onze horecagroothandel om product én klant. Het assortiment aardappelen, groente en fruit is altijd actueel en varieert ieder seizoen.

De expertise op het gebied van horeca, gastvrijheid én service maken FOOX | Willie Robben BV tot één van de beste horecaleveranciers. Dankzij onze passie voor food onderstreept FOOX | Willie Robben BV de kwaliteit op ieder vlak: product, presentatie, passie, prijs, professionaliteit én persoonlijke aandacht: Samen in Horeca! 

Door de snelle aanvoer en rechtstreekse inkoop bij veilingen en gecertificeerde telers bieden wij u dagverse topproducten. De keuze is enorm. Van rauwkosten en zachtfruit tot exotische vruchten, truffels en verse tuinkruiden. Informeer ook eens naar de zogenaamde “vergeten groenten”, zoals pastinaak, oerpeen en schorseneren. Deze kunnen wij u het hele jaar door aanbieden. Ook een uitgebreid assortiment paddenstoelen is dagelijks te bestellen; oesterzwammen; shiitake; kastanjechampignons en cantharellen. Ze zitten boordevol mineralen en hebben een redelijk neutrale smaak.

Wilt u een afspraak maken om zélf de service van FOOX | Willie Robben BV te ontdekken? Neem snel contact op met onze klantenservice of stuur ons vrijblijvend een email.
Fruit
Zuivel
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Campina
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Lamb Weston
Numatic
Verstegen
Red Bull
Diversi Foods
Satino
Kwekkeboom
Buitenhuis
Spa Water
Vrumona
Unilever
United Softdrinks
Calvé
UCC Coffee Benelux